Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Studio Safir Brasov BrasovJudeţul Braşov

Categoria:
Adresă: Str. Egretei Nr. 1
Telefon: 0762838354
Web:

1 camere

2 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Studio Safir Brasov este inaugurat in anul 2016, fiind situat intr-un cartier nou rezidential la marginea padurii, cu o vedere extraordinara catre muntele Tampa. Desi este aprope de natura, garsoniera se afla doar la cateva minute de centrul vechi al Brasovului. Studio-ul de inchiriat este decomandat.
Studioul dat spre inchiriere este special conceput pentru 2 persoane. Garsoniera este decoratasi utilata complet cu bun gust, pentru a va face sa va simtiti comfortabil. Studio in regim hotelier este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial de lux, dressing elegant si Smart TV, o baie ce prezinta un design calduros, avand cada cu dus si aveti la dispozitie: halate de baie si prosoape din bumbac si uscator de par.

Locul pentru servit masa si bucataria ultramoderna sunt dotate cu toate facilitatile: cafetiera, prajitor de paine, fierbator, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita, frigider incorporabil. Pentru incalzire studioul este dotat cu centrala proprie pe gaze.

Fie ca sunteti in vacanta , sau doar intr-o calatorie de afaceri in Brasov si va doriti un spatiu mai intim, va punem la dispozitie studio de inchiriat in regim hotelier.


Mail: garsonierasafirbrasov@gmail.com
Site: http://www.studiosafirbrasov.ro

Preţuri

200 lei/noapte

Dotări

Gratuit:
- wi-fi (parola si instructiunile in studio)
- loc de parcare privat (apartine studioului)
- prosoape si lenjerie bumbac
- bucatarie moderna, complet utilata (frigider incorporabil)
- SMART TV (109 cm)
- terasa mobilata
- baie cu cada
- loc de joaca pentru copii.
- fier de calcat.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente