Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Hostel Tripoli Sectorul 3Judeţul Bucureşti

Categoria:
Adresă: Str.Hagiului, Nr.10, Sector 3
Telefon: 021.326.60.42;0727.834.812
Web: www.tripoli.ro

22 camere

35 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Hostel Tripoli este situat in centrul orasului Bucuresti la zece minute distanta de mers pe jos fata de urmatoarele obiective turistice,institutii si centre de afaceri:

Centrul istoric al orasului Bucuresti
Piata Unirii-Palatul Parlamentului
Piata Universitatii-Teatrul National
Tribunalul Bucuresti-Calea Victoriei
Mall Vitan-Camera de Comert si industrie
Piata Traian-Piata Muncii
Parcul Cismigiu-Primaria Municipiului Bucuresti
Stadionul National Arena (850 m)
Universitatea Hiperion
Clasificat la 3 stele hotelul ofera turistilor intimidate, servicii de cea mai buna calitate , asigurand in acelasi timp un ambient familiar si primitor.

Turistii vor simti ca sunt speciali incepand de la modul in care sunt intampinati si tratati de personalul hotelului, intotdeauna amabil si atent la dorintele clientilor si pana la odihna binemeritata intr-o atmosfera calda si placuta data de confortul din camerele hotelului.

Va punem la dispozitie 14 camere, printre care se numara doua apartamente, camere duble cu pat matrimonial sau twin si camere triple, toate decorate si mobilate cu bun gust, avand tot confortul si facilitatile necesare la cele mai mici preturi. Camerele sunt distribuite pe trei nivele, cele doua apartamente fiind situate la mansarda intr-un stil confortabil, cu mobilier modern, oferind panorama orasului.

Preţuri

cam. cu un pat - 20 euro;
cam.dubla in regim single - 29 euro;
cam. dubla - 35 euro;
cam. tripla - 41 euro;
apartament - 49 euro;

Dotări

Camerele au baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, mini bar, aer conditionat, tv LCD prin cablu, conexiune la internet gratuit, pc in salonul de primire pentru clientii care nu dispun de laptop.

Situat in aripa secundara, hostelul dispune de 8 camere (suprafata intre 6 si 8 mp) cu un pat pentru o persoana, cu baie proprie cu cabina dus, uscator de par, mini bar, tv, si aparat de climatizare.

Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente