Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Hotel Tudor Palace IasiJudeţul Iaşi

Categoria:
Adresă: Str. Ciurchi,nr.30(langa Iulius Mall)
Telefon: 0746/950061; 0232/224010
Web: www.hoteltudorpalace.ro

29 camere

61 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Amplasat în apropierea celui mai mare centru comercial din Iasi (Iulius Mall), Hotel Tudor Palace va asteapta pentru a va oferi cele mai bune servicii într-o atmosfera calda si primitoare. Având o capacitate de 29 camere, respectiv 61 locuri, hotelul este o alegere foarte buna atât pentru cei care vin în interes de afaceri cât si pentru cei care sunt în calatorii de placere ori sunt doar în trecere.
Hotelul asigura cazare nu doar clientilor individuali ci si grupurilor organizate, oferind discount-uri celor care au ales sa treaca de mai multe ori pragul nostru. Pentru a va face sederea cât mai confortabila, dar si pentru orice alte informatii echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore din 24.
Profitati de ofertele speciale devenind clientul nostru fidel! Va asteptam cu discounturi substantiale pentru a va face sederea cat mai placuta!

Preţuri

Camera single - 155 ron
Camera double - 195 ron
Camera tripla - 220 ron
Tarife de mai sus nu contin micul dejun inclus.

Mic dejun - 20 ron/pers.
Cina - 30 ron/pers.

Se accepta plata cu vouchere/card de vacanta: UP, Sodexo, Edenred.

Va asteptam cu drag!

Dotări

Toate camerele au grup sanitar propriu (cabina de dus/ cada), internet wireless, televizor, telefon, minibar, uscator de par,aer conditionat.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente