Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Hotel Coroana Moldovei Slanic MoldovaJudeţul Bacău

Categoria:
Adresă: Str. Porumbeilor, Nr.1
Telefon: 0234.34.88.88 ; 0726.276.001
Web: www.coroana-moldovei.ro

15 camere

32 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Hotelul Coroana Moldovei este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, foarte aproape de izvoare. Este un hotel "boutique" cu 15 camere, fiecare camera este personalizata si are stilul, luxul si rafinamentul aristocratiei de altadata.
Decorarea hotelului a fost facuta de arhitecti si designeri specialisti in restaurarea si decorarea castelelor, astfel incat, trecandu-i pragul te intorci in timp si simti parfumul epocii de altadata .
Printre clientii de seama care ne-au trecut pragul se numara Marta si Bela Karoly (antrenorii Nadiei Comaneci) .
Mobilierul din camere este frantuzesc, de culoare alba, pictat cu trandafiri, in alte cateva camere avand influenta asiatica.
Hotelul este structurat pe 5 niveluri astfel:
- parter: - receptie;
- bistro
- etaj 1, etaj 2 si etaj 3:
- 12 camere cu pat matrimonial, fiecare camera cu baie proprie;
- 3 suite cu pat matrimonial, fiecare suita cu baie proprie;
- 3 apartamente, fiecare apartament cu cate 2 bai ;
- etaj 3: - jacuzzi;
- sauna;
- etaj 4:- salonul restaurant

Preţuri

Camera single : 180 lei/noapte
Camera double : 200 lei/noapte
Suite : 250 lei/noapte
Apartament : 450 lei/noapte

Dotări

Hotelul este prevazut cu incalzire centrala , toate camerele sunt prevazute cu baie, televizor, minibar si acces la internet wireless.
In restaurantul hotelului, ce are o capacitate de 60 persoane , va invitam sa alegeti dintre preparatele traditionale si cele ale bucatariei internationale , carora sa le alaturati o bautura fina sau o carafa cu vinul casei .
Primavara, vara si toamna puteti sa savurati o bautura reconfortanta si un moment de liniste in mijlocul naturii, pe terasa sapata in munte, de langa hotel.
In baza contractului cu Sanatoriul Balnear, oaspetii hotelului nostru pot beneficia contra cost de diverse proceduri medicale benefice in tratamentul multor tipuri de afectiuni , pe tot parcursul anului .
Eforturile noastre de a face ca fiecare turist sa aiba un sejur de exceptie , ne-au fost rasplatite prin nominalizarea la “Cel mai fashion boutique hotel din Romania” in anul 2010 .
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente