Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Popasul Avrig AvrigJudeţul Sibiu

Categoria:
Adresă: DN 1 Km 285 AVRIG
Telefon: 0748200888
Web: www.popasulavrig.ro

20 camere

50 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Pensiunea Popasul Avrig este situata la poalele muntilor Fagaras, pe DN1 ruta Sibiu Brasov, la aproximativ 25 de km de orasul sibiu si 20 de km de Transfagarasan. Fiind adapostita de munti beneficiaza de ozonul si aerul specific zonei montane si de aroma padurilor care o inconjoara. Fie ca esti iubitor al muntelui, fie ca iti doresti sa ai parte de cateva momente de relaxare, Motel Restaurant Popasul Avrig este optiunea potrivita, deoarce dispune de toate utilitatile cerute, de un turism modern, relaxant si confortabil.

Preţuri

Dotări

Fiecare camera are bai proprii cu apa calda si caldura permanent, si de altfel, echipate inclusiv cu uscator de par. Pentru deliciul vizitatorilor nostrii cu dorinte crescute, camera matrimoniala are cada cu jacuzzi.

Nici nu se pune problema ca nu avem televizoare in fiecare camera, cu o multime de programe TV, si nelipsitul internet wireless pentru a putea sa va verificati mailul in liniste la noi.
spalatorie;
calcatorie;
apel de trezire;
expediere-receptie fax;
printare documente alb-negru, color;
camere cu terasa/balcon;
TV;
uscator de par;
plata cash/card;
prosoape schimbate zilnic;
bai propri;
etc;

Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente