Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Pensiunea Anna BixadJudeţul Covasna

Categoria:
Adresă: Bixad nr 556 Jud Covasna
Telefon: 0742839950 0267365254
Web:

6 camere

14 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Satul este situat in punctul cel mai nordic din Judetul Covasna,pe valea oltului,la 6 km de statiunea Tusnad Bai jud Harghita. Se afla la 31 km fata de Sfintu Gheorghe si este traversat de soseaua dn 12 si de drumul care leaga regiunea cu Mun Tirgu Secuiesc prin creasta muntiilor Bodoc! Statul Bixad beneficiaza de cea mai dezvoltata reteaua de pensiuni unde turistii au cele mai bune conditii. De aici prin poteci turistice marcate se poate ajunge pe jos la lacul vulcanic Sf Ana si la rezervatia naturala tinovul Mohos.Subsolul localitatii este bogat in minerale carbogazoase calde si de izvoare de ape acidulate. Posibilitate de calarit excursii organizate cu caruta etc.Merita sa vizitati si Salina artificiala din comuna Bixad, care se afla la 200 m de pensiunea noastra si care este locul ideal pentru relaxare si tratarea afectiunilor respiratorii.Cu un interior intim, prima salina artificiala din aceasta regiune, este placata cu cristale de sare naturala de cea mai inalta calitate aduse din Marea Moarta si Muntii Himalay.
Deasemenea puteti beneficia de momente de relaxare oferite de patul de masaj cu pietre de jad si turmalina.

Preţuri

70 ron camera 2 pers

Dotări

Dotări
Parcare in curte, Bucatarie,Gratar in curte,Gradina de vara,piscina gonflabila, cuptor de paine in care va putem prepara paine de casa, produse de patiserie si mancaruri traditionale.

Facilitati camere Tv cablu,internet WI-FI, Frigider,Baie+Wc La fiecare camera!!!

Va asteptam cu drag!!!
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente