Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Pensiunea Sólyomkô BixadJudeţul Covasna

Categoria:
Adresă: Str. Principala, Nr. 573
Telefon: 0722374171
Web:

11 camere

26 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Pensiunea Sólyomkô ofera cazare in localitatea Bixad, la doar cativa kilometri de Baile Tusnad si alte atractii faimoase, precum Lacul Sfanta Ana, Rezervatia Tinovul Mohos sau Statiunea Ozunca-Bai.
Pensiunea pune la dispozitia turistilor un numar de 26 locuri de cazare in camere mobilate si utilate la standarde occidentale, cu facilitati moderne: baie cu dus, balcon sau terasa, televiziune prin cablu, telefon, room service.
Oaspetii se pot bucura de linistea zonei in gradina amenajata deosebit, cu fantana arteziana si lumini pe timpul noptii, se pot plimba prin livada din spatele pensiunii, se pot bucura de gratarul amenajat special si pot servi masa pe terasa sau in sala de mese. Accesul la internet este gratuit, precum si la spatiul de parcare propriu al pensiunii.

Preţuri

Camera dubla: 70 Ron/camera/noapte
Apartament: 150 Ron/apartament/noapte

Dotări

Servicii optionale: transport gara/autogara, excursii la Lacul Sfanta Ana si rezervatia Mohos (17 km), excursii in statiunile si orasele din imprejurimi (Baile Tusnad, Malnas-Bai, Baile Balvanyos, Ozunca-Bai, Miercurea Ciuc ), plimbari in aer liber, drumetii montane in muntii din imprejurimi, pescuit in apele Oltului aflat in imediata apropiere, odihna si recreere intr-una din cele mai frumoase gradini.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente