Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Pensiunea Trei Catei Chilia VecheJudeţul Tulcea

Categoria:
Adresă: Jud. Tulcea, Loc. Chilia Veche
Telefon: 0731 650 139
Web:

3 camere

6 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Daca v-ati saturat de un oras prafuit si zgomotos, daca poluarea va da batai de cap, aveti ocazia sa va destindeti in spatiul mirific al Deltei Dunarii, in localitatea Chilia Veche din judetul Tulcea.
Delta Dunarii este cel mai nou pamant al Romaniei, spatiile acvatice plane si foarte intinse, acoperite in diferite grade cu vegetatie, intrerupte de insulele nisipoase ale campurilor marine, alcatuiesc o suprafata activa specifica deltei si lagunelor adiacente, cu totul diferita de cea a stepelor pontice. Cu cele peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologica (reprezentata de cca 100 de specii, din care amintim heringul de Dunare si sturionii, de la care se obtine pretiosul caviar), Delta Dunarii reprezinta o atractie pentru mii de turisti, atat romani cat si straini, dornici sa descopere cel mai nou pamant al Romaniei. Chilia Veche este singura localitate in care se poate ajunge cu transport auto pe uscat.
Cum se ajunge:
Pe apa: din Tulcea se intra pe canalul 36 apoi se continua drumul pe bratul Chilia pana la Chilia in port, sunt 60 de km.
Pe uscat: in Tulcea se trece cu bacul pana la Tudor Vladimirescu apoi se merge pe singurul drum, prin Pardina, pana in Chilia Veche, sunt 50 km.
La Pensiunea TREI CĂŢEI va oferim posibilitatea sa pescuitii si sa va plimbati cu salupa in cele mai interesante locuri ale Deltei. Dupa ce ati privit frumusetile naturii, va asteptam cu masa pregatita de stapana casei unde va veti petrece noaptea, pentru a va putea bucura in zori de rasaritul soarelui!

Pentru cazare va stau la dispozitie 3 camere duble (2 paturi), cu bai proprii (dus, apa calda permanent), televizor si cablu tv, incalzire centrala. Bucataria este complet utilata si dotata si va sta la dispozitie.

Si pentru ca sederea dumneavoastra sa fie de neuitat se organizeaza partide de vanatoare si pescuit si plimbari cu salupa. Se permite accesul cu caini de companie si se asigura transport cu salupa Tulcea-chilia. Pentru turistii care ajung cu masina se asigura parcare in curtea pensiunii.

Va asteptam sa descoperiti Delta Dunarii!

Preţuri

Dotări

3 camere duble (2 paturi), cu bai proprii (dus, apa calda permanent), televizor cu cablu tv, incalzire centrala. Bucataria este complet utilata si dotata si va sta la dispozitie.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente