Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Pensiunea Curtea Bavareză Targu MuresJudeţul Mureş

Categoria:
Adresă: Targu Mures, str. Cuza Voda nr. 68 - 70 cp. 540306
Telefon: 0265 250692 ; 0265 267372 ; 0729949303
Web: www.curtea-bavareza.ro

13 camere

20 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS) 46 grade 32 minute latitudine nordica
Longitudine (GPS) 24 grade 52 minute longitudine estica

Descriere

"Curtea Bavareza" este un hotel-pensiune situat la 300 m de centrul orasului Targu Mures. Pensiunea are o frumoasa curte in stil bavarez, mult spatiu verde si parcare inchisa pentru siguranta masinilor. Avand 9 camere si 2 apartamente, pensiunea este clasificata pentru nefumatori, dar exceptand 4 camere toate celelalte au terasa sau balcon unde este permis fumatul, fiind create de asemenea si spatii speciale pentru acestia. Eleganta camerelor, toate dotate cu pat matrimonial, intime si confortabile, de un incontestabil bun gust, corespund clasificarilor de 3 si 4 stele, avand mobilier clasic de cea mai buna calitate, in finisaj de cires, stejar sau Mozart. Baile sunt echipate la standarde ridicate cu dus sau cada jakuzzi, unele bai avand ambele dotari. Restaurantul pensiunii - de lux - cu o capacitate de ca. 40 locuri, este destinat in exclusivitate servirii musafirilor cazati, fiind cu circuit inchis. La solicitare pot fi organizate mese festive, pentru pranz sau cina cu meniuri convenite, prezentate si servite la inalta tinuta. Sala de conferinte a pensiunii are o capacitate de ca. 30 locuri, putand fi inchiriata la cerere. Micul dejun, bufet suedez este inclus in tariful de cazare. Pensiunea este dotata cu retea TV cablu plus satelit, camerele avand televizoare plasma sau LCD intre 80 si 106 diagonala. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si mini-bar. In toata unitatea se receptioneaza internet wireless iar la cerere se acorda servicii de spalat, calcat, pastrarea bunurilor de valoare, intermediere rent a car. Modalitatile de plata folosite sunt numerar, cu card, sau prin virament bancar aceasta fiind posibila numai cu partenerii cu care exista convenit un contract de colaborare semnat de ambele parti.
amerele avand televizoare plasma sau LCD intre 80 si 106 cm diagonala.

Preţuri

nr. camerei Tarif Sgl. Tarif Dbl.
ap. 1 ; 10 170,- RON 200,- RON
cam. 2 : 4 125,- RON -
cam. 3 : 5 125,- RON 150,- RON
cam. 6 ; 7 155,- RON 185,- RON
cam. 8 ; 9 190,- RON 240,- RON
cam. 11 190,- RON -

Dotări

Toate camerele sunt cu bai la inalt standard, unele bai cu dus, ale bai cu cada jakuzzi, sau unele atat cu dus cat si cu cada lakuzzi.Pensiunea are TV cablu RDS si satelit ASTRA si internet wireless oferindu-se usernam si parola de accesare diferita pentru fiecare musafir. Toate camerele sunt dotate cu instalatie de aer conditionat si minibar, unele din camere avand si DVD cu filme spre vizionare. Modalitatile de plata sunt numerar, cu card sau prin virament bancar, acesta din urma fiind posibil numai pentru firmele cu care exista incheiat in prealabil un contract de colaborare semnat de ambele parti.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente