Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Pensiunea Lidana VamaJudeţul Suceava

Categoria:
Adresă: Str. Salatruc nr.1
Telefon: 0720500501; 0230239444
Web: www.pensiunea-lidana.ro

10 camere

32 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Situată în inima Bucovinei, într-un cadru natural deosebit, Pensiunea LIDANA din comuna Vama, judeţ Suceava, este recunoscută pentru condiţiile oferite pentru relaxare, odihnă şi recreere. La acestea se adaugă servicii turistice ireproşabile, meniul divers, gustos şi sănătos, preparat din produse 100% naturale, posibilitatea de a petrece orice moment important al vieţii cat şi evenimente speciale.
Unitatea noastră turistică este un punct de atracţie pentru turiştii atraşi de bijuteriile arhitectonice culturale şi religioase din Bucovina : Mănăstirile Voroneţ, Moldoviţa, Humor, Suceviţa, Arbore, Probota, Putna, Raşca, Codrul secular Slătioara, Muzeul „Arta lemnului” din C-lung Moldovenesc, Muzeul internaţional al ouălor încondeiate din Moldoviţa, Muzeul etnografic din Rădăuţi, ceramica de la Marginea, Casa memorială Ciprian Porumbescu din Stupca, herghelia şi Rezervaţia naturală de la Lucina, etc.
La Pensiunea LIDANA oaspeţii sunt întampinaţi cu căldura şi ospitalitatea bucovineană, cu servicii turistice ireproşabile, de 4 margarete.

Preţuri

perioada de cazare camera dubla apartament
30.09-22.12 130 ron/noapte 180 ron/noapte
22.12-15.01 150 ron/noapte 200 ron/noapte
16.01-15.05 130 ron/noapte 180 ron/noapte
16.05-30.09 150 ron/noapte 200 ron/noapte

Dotări

PENSIUNEA LIDANA**** oferă cazare în 8 camere duble, 2 apartamente şi o mansardă cu 8 locuri pentru grupuri de tineret. Camerele sunt spaţioase, decorate în culori calde, pastelate, dispun de băi proprii, balcoane şi terase proprii, telefon, internet. Apartamentele sunt compuse din 2 camere spaţioase, băi proprii, terase proprii cu vedere spre împrejurimile minunate.
Restaurantul LIDANA dispune de o capacitate de 50 locuri şi oferă un cadru amenajat în stil modern, unde se pot servi preparate tradiţionale bucovinene sau din bucătăria internaţională, gătite din produse ecologice alese cu mare grijă.
Crama LIDANA este amenajată în stil medieval, are o capacitate de 30 locuri şi oferă pe langă preparatele culinare specifice zonei, şi cele mai alese vinuri din beciurile Moldovei.
Foişorul construit în apropierea pensiunii oferă posibilitatea de a organiza mese festive, întalniri de afaceri, team-buildinguri sau alte evenimente.
Grătarul amenajat în aer liber oferă cel mai gustos barbeque.
Pensiunea dispune de loc de joacă pentru copii, organizează jocuri de şah, remi, table, tenis de masă.
Sauna din incinta pensiunii oferă clienţilor posibilitatea de a se relaxa în mod natural şi sănătos.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente