Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Termeni şi condiţii

CONDIȚII DE UTILIZARE
Folosirea, incluzând vizitarea și înscrierea pe site-ul www.pensiuni-cazări.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.
Pensiuni-Cazări.ro furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.
Pensiuni-Cazări.ro își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.pensiuni-cazări.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Pensiuni-Cazări.ro nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc.
Pensiuni-Cazări.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.pensiuni-cazări.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

DATELE UTILIZATORULUI
Se defineste ca UTILIZATOR, orice persoană fizică sau juridică care deschide si gestionează un cont pe site-ul Pensiuni-Cazări.ro.
Datele completate de utilizator în formularul de inscriere(cu excepţia adresei de mail si a parolei contului, parolă care se înregistrează criptat in baza de date şi care nu poate fi identificată ulterior) vor putea fi folosite de către Pensiuni-Cazări.ro numai în scopul declarat al acestui site, acela de-a prezenta într-un mod organizat pe judeţe, localităti, categorii, regiuni turistice, regiuni istorice,etc. unităti de cazare din România.
Pensiuni-Cazări.ro nu solicită date cu caracter personal, in afara numelui si adresei de mail a celui ce gestionează contul de utilizator, date necesare pentru comunicare.
Pe site-ul www.pensiuni-cazări.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Pensiuni-Cazări.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane fizice sau juridice.
Utilizatorul conferă către Pensiuni-Cazări.ro dreptul neexclusiv, nelimitat și gratuit, irevocabil de a folosi, reproduce, modifica și adapta textele si fotografiile pe care acesta le incarca in contul sau.
Utilizatorul conferă către Pensiuni-Cazări.ro dreptul de-a prelua o fotografie reprezentativă de pe website-ul unităţii de cazare (adresa url inscrisă de utilizator în baza de date a Pensiuni-Cazări.ro), în cazul în care acesta, din motive tehnice sau din alte motive, nu incarcă fotografia principală necesară pentru prezentarea în condiţii optime a locaţiei.


Datele completate de utilizator vor putea fi transmise autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

COMUNICĂRI ELECTRONICE
Prin înscrierea în site-ului Pensiuni-Cazări.ro, utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Pensiuni-Cazări.ro în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul conținut al site-ului www.Pensiuni-Cazări.ro, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Pensiuni-Cazări.ro și/sau a partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a Pensiuni-Cazări.ro și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Pensiuni-Cazări.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII
Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.
Pensiuni-Cazări.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Pensiuni-Cazări.ro nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR
Pensiuni-Cazări.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Pensiuni-Cazări.ro nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau email-urile expediate de www.Pensiuni-Cazări.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea,Pensiuni-Cazări.ro nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚII
Site-ul www.pensiuni-cazări.ro și materialele aferente sunt oferite așa cum sunt și atât cât sunt disponibile.
Societatea Pensiuni-Cazări.ro nu va fi făcută responsabilă și nici nu garantează expres sau implicit, în niciun fel, pentru funcționarea/funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
Pensiuni-Cazări.ro nu va fi făcută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
Pensiuni-Cazări.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.Pensiuni-Cazări.ro. Pensiuni-Cazări.ro nu divulgă datele altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

DISPOZIȚII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

 

Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente