Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Casa Dora CalimanestiJudeţul Vâlcea

Categoria:
Adresă: Str.Tudor Vladimirescu, nr.30
Telefon: 0723203044
Web:

1 camere

3 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Situată la 50 de metri de centrul orasului, de primărie, supermarketuri şi de piaţă, Casa Dora oferă o camera spaţioasa pentru 3 persoane si inca un apartament format din 2 camere cu baie si balcon aflat intr-o alta vila la doar 3 minute de mers pe jos de Casa Dora.
Camerele sunt dotate cu mobilier practic, TV cu canale prin cablu, baie cu duş şi articole de toaletă gratuite, acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuită in curte, foisor, gratar.
Pe timpul verii camerele sunt racoroase iar in perioadele mai reci acestea sunt incalzite cu ajutorul sobelor sau prin sistemul de incalzire geotermala.

Cel mai apropiat restaurant se găseşte la aproximativ 250 de metri de Casa Dora. Oaspeţii pot cumpăra produse alimentare de la un magazin situat la 50 de metri.

Oaspeţii se poate relaxa in piscinele termale în aer liber sau inchise, aflate la 600 de metri de locatia noastra(10minute de mers pe jos), chiar in Parcul Central; să viziteze atracţiile din împrejurimi precum Biserica de Piatra la 20m distanta, Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel(la 50m), Schitul Ostrov-ctitorie a domnitorului Neagoe Basarab aflat la o distanta de 750de metri de casă, Mânăstirea Cozia (4 km)- ctitorie a domnului Mircea cel Bătrân, Mânăstirea Turnu care dateaza din sec.XV - XVI(7 km), Mânăstirea Stănişoara (11 km), Mânăstirea Frasinei(31km), Castrul roman Arutela(4 km), Cascada Lotrişor(11km) Parcul Naţional Cozia(10 km) si Caciulata(3.5km)

Casa Dora se află la o distanţă de aproximativ 100m de drumul european E81, cu acces rapid la staţile de autobuz cătra Aqua ParK Căciulata şi către Râmnicu Vâlcea. De asemnea, printre atracţiile turistice de mare interes se numără şi Salina Ocnele Mari, aflată la o distanţă de 27km de Casa Dora.

Pentru recreere si drumetii, va recomandam drumul de Cura Balneara care porneste din Calimanesti si se termina in Caciulata, Parcul Central, Insula Ostrov, faleza raului Olt si traseele montane din Parcul National Cozia, precum si plimbarile cu vaporasul pe raul Olt intre Calimanesti si Caciulata.

Preţuri

90ron/camera/noapte
pat suplimentar 20ron

Dotări

baie cu dus
TV
incalzire cu soba sau geotermala
parcare gratuita in curte
foisor
gratar
spatiu de joaca copii
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente