Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

CASA FABRIZIO CalimanestiJudeţul Vâlcea

Categoria:
Adresă: STR. DECEBAL, NR. 8, COD 245600
Telefon: 0730901791
Web:

Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS)
Longitudine (GPS)

Descriere

Casa Fabrizio este amplasata in Statiunea Calimanesti, la aproximativ 600 m. de Parcul Central si Schitul Ostrov, la 50 m. de CEC Bank, foarte aproape de soseaua nationala, de statiile de autobuz care vin si duc spre Caciulata, Cozia, Rm. Valcea. Este amplasata in spatele blocurilor de la soseaua nationala, ferita de zgomotul masinilor. Parcarea este posibila in parcarile din apropierea casei. Se poate merge la piscinele de la Hotel Central, care sunt la 10 minute de mers pe jos. Din parcul cetral se poate face o plimbare pe traseul de Cura Balneara care duce in Caciulata. Se pot vizita manastirile din zona, trasee turistice din Parcul National Cozia.
Casa Fabrizio nu este potrivita pentru petreceri galagioase, ci e potrivita pentru odihna si relaxare.

Preţuri

De la 100 lei/noapte camera dubla, cu pat matrimonial. La cerere se poate da un pat suplimentar cu pretul de 15 lei/noapte.

Dotări

Are in dotare camere mobilate modern, cu pat matrimonial, cu baie proprie fiecare camera, TV, WI-Fi gratuit, un frigider pe ho, in care turistii pot sa pastreze alimentele la rece In curte se afla un foisor unde se poate pregati si servi masa. Un mic spatiu de joaca pentru copii.
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente