Cazari Pensiuni
Login pensiuni
Login pensiuni
Înscriere | Am uitat parola
Înscrie pensiunea

Judeţe

Hotel Plutitor Serano TulceaJudeţul Tulcea

Categoria:
Adresă: Str.Portului, Nr.1
Telefon: 0720/300.314, 0751/088.088
Web: www.hotelplutitorserano.ro

10 camere

20 locuri


Altitudine (GPS) 0 m
Latitudine (GPS) 45.1830422
Longitudine (GPS) 28.7905514

Descriere

Hotelul plutitor SERANO este clasificat in categoria 4**** si recent dat in functiune, indeplinind toate standardele U.E. de confort si siguranta. Dotarile sunt urmatoarele: 10 camere cu doua paturi, fiecare camera avand grup sanitar, dus, apa calda si rece non-stop, aer conditionat si incalzire pe timpul iernii - restaurant cu bar- instalatie satelit, TV, sistem audio-video - bucatarie moderna - terasa pentru desfasurarea diferitelor activitati (discoteca, programe artistice) - terasa dotata cu chez-longuri si dus pentru peisagistica si plaja.

Fie ca alegeti sa va petreceti vacantele cu prietenii sau chiar sa organizati team-buildinguri, Serano va v-a purta agale prin Delta, lasandu-va astfel sa va bucurati de unele dintre cele mai frumoase peisaje de aici.

Serano reprezinta solutia ideala de petrecere a timpului liber, in mijlocul naturii, imbinand totodata buna dispozitie cu standardele de confort oferite de un hotel obisnuit. Hotelul a fost dat in folosinta in martie 2007 si detine un standard de confort de 4 stele. Serano se poate acosta pentru plecare in: Tulcea, Murighiol sau Crisan, unde se poate ajunge cu masina, turistii beneficiind de parcare pazita.

Preţuri

SERVICII INCLUSE:
· Cazare ( copii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate in camera cu parintii)
· 3 mese copioase/zi si masa festiva
· Cafea
· Ceai
· Croaziera in Delta Dunarii
· Barcile cu rame la dispozitia clientilor
· Plimbari cu ambarcatiuni motorizate
· Ustensile de pescuit
· Taxe ARBDD
· Taxe in trare in Biosfera
· Taxe Portuare
· Personal complet la dispozitie 24h/24h
· Room-service
· Karaoke
· Barbeque

Dotări

Hotelul ofera spre cazare 10 dormitoare duble, cu grup sanitar pentru fiecare camera. Camerele sunt dotate cu aer conditionat asistat electronic, plase si aparate contra tantarilor, apa curenta calda si rece in permanenta. De asemenea nava este dotata cu 3 punti: pe prima punte sunt dispuse camerele, a doua punte este amenajat restaurantul cu o terasa deschisa cu capacitate de 40 persoane si estrada pentru programe artistice, iar puntea a treia este dotata cu chez-longuri, masute, dus pentru plaja si peisgistica.

Bucataria este dotata cu vitrine frigorifice pentru pastrarea la temperaturi optime a materiei prime, plita de inox, gratar cu roca vulcanica, gratar cu placa cromata. Bucataria ofera produse traditionale si internationale. Barul detine o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare, masina de facut gheata cu o capacitate de 60 kg, espressor profesional de cafea.

Pe platforma hotelului Serano se pot desfasura numeroase evenimente, de la receptii, conferinte pana la aniversari si programe artistice la cerere (ansamblu folkloric, formatie, DJ).